abysse





ビジネス プロファイル: 連絡先情報、カスタマー レビュー、評価と認定、顧客の苦情、ビジネスの詳細

写真

abysse




説明

abysse | modern seafood cuisine in daikanyama tokyo

modern seafood cuisine restaurants in Tokyo Japan. Abysse will strive for customers who love modern seafood cuisine and wine from heart. Owner and chef Kotaro Meguro worked under two Michelin three-starred chefs, Gerald Passedat(Le Petit Nice) and Shuzo Kishida (Quintessence)

連絡先

住所:
〒150-0021 東京都渋谷区恵比寿西1丁目30−12 ebisu-hills 1F






特徴

宅配
車椅子対応の駐車場
車椅子対応の入り口
トイレありのお店
イートイン
テイクアウト
アルコール
ビール
居心地が良い
予約可
ワイン
コーヒー
ランチ
デザート
ディナー
要予約のお店
ロマンチック





レビュー

レビューを書く

関連している